POLÍTICA DE PRIVADESA

ÚS I TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Els informem que les dades de caràcter personal que es podrien proporcionar-se, a través d’aquest lloc web, així com les que es poguessin facilitar en el futur en el marc de la relació jurídica amb aquesta entitat, seran incorporades a la nostra base de dades.

 

S’informa sobre els següents punts relatius a la protecció de dades:

 

 1. Responsable del tractament: Som responsables de los dades recollides en el formulari corresponent.
 2. Necessitat del tractament: Per a poder contactar-nos, és obligatòria la comunicació de les dades a través del formulari corresponent.
 3. Finalitats del tractament i legitimació del tractament:
  • Gestionar, administrar, prestació de serveis o facilitar els productes que es sol·licitin, també per el compliment i execució dels possibles contractes, conèixer millor els gustos, adequar els serveis a les seves preferències.
  • Enviar, per correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, comunicacions comercials i publicitàries sobre els nostres productes i/o serveis.
 4. Destinataris: Contractem amb alguna entitat que presta serveis com els de manteniment i hosting, a través de contractes del tractament per donar suport a les finalitats de tractament indicats.
 5. termini de conservació de dades: Conservarem les seves dades mentre es mantingui el tractament i no es sol·liciti la seva supressió.
 6. Drets: Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, oposició, portabilitat i dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, mitjançant comunicació escrita al domicili indicat en l’avís legal i a revocar el seu consentiment sense efectes retroactius o oposar-se a la recepció de comunicacions comercials publicitàries per email i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, enviant i a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control, a Espanya, la Agencia Española de Protección de Datos.
 7. Modificació de la política de privacitat: Ens reservem el dret a modificar la seva Política de Privacitat, segons el nostre propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l’Autoritat competent en Protecció de Dades, legislativa o jurisprudencial. L’ús de la Web després dels esmentats canvis implicarà l’acceptació dels mateixos.
 8. Legislació aplicable: Qualsevol controvèrsia que es derivi de l’ús d’aquest Site, serà regida, interpretada i sotmesa d’acord amb les lleis d’Espanya.